Dagsprogram

 • Låt Cinderella visa vägen till Östersjöns pärlor i sommar. På vår sprillans nya kryssning till Gdansk och Visby väntar en oslagbar mix av shopping, historia och soldränkta stränder. Det här är för dig som vill uppleva så mycket som möjligt under en fyradagarskryssning med två dagslånga strandhugg – utan att behöva göra avkall på det bekväma livet till sjöss, där din hytt är ditt flytande hotellrum.

 • Dag 1: Stockhoolm

  Väljer du bussresa så startar vi under morgonen för att under eftermiddagen komma till Stockholm och Stadgårdskajen därifrån Cinderella seglar 16.00
  Väljer du att ta egen bil så möts vi ombord. Bilen parkerar du med enkelhet ombord. Där står den säkert under hela kryssningen. Vi träffas på kvällen i Viking buffen där personalen har blivit mycket duktiga på att servera buffé på ett Coronasäkert manér. Det händer en hel del ombord på våra fartyg varje dag. Förutom våra egna duktiga kryssningvärdar som ser till att kryssningprogrammet är laddat med aktivteter och musik väntar också trubadurer, artistpelningar och några av Sveriges främsta ståuppartister. Alla ger sitt bästa för att bjuda dig på bra underhållning.

 • Dag 2: Gdansk

  Upptäck polska rivieran på din kryssning till Gdansk
  Andra kryssningsdagen är vikt åt äventyr längs den vackra polska Östersjökusten. Vi lägger till i Gdynia, som tillsammans med Gdansk och Sopot utgör den så kallade Trestaden, tre hopväxta städer där var och en har sin personlighet och charm.
  Dagen avslutar vi med en Polskinspirerad buffé inkl. öl/vin/läsk och kaffe.
  Hamnstaden Gdynia är yngst, och präglas i mångt och mycket av den havsnära atmosfären. Det finns gott om restauranger, caféer, butiker och affärer. Här kan du passa på att shoppa till riktigt bra priser!

  Även om du hittar flera sandstränder i Gdynia är det till Sopot du ska styra kosan om du vill njuta av en dag med äkta rivierafeeling. I Polens hetaste badort möts du av eleganta strandpromenader, breda sandstränder i världsklass och stiliga strandhotell. Strosa längs Östersjöns längsta träpir eller slå dig ner vid en av gågatan Monte Casinos alla uteserveringar och insup atmosfären.

  Vill du kombinera bad med historia, shopping och mysiga stadspromenader får du inte missa Gdansk, strax söder om Sopot. Den gamla Hansastaden har en spännande historia, det var här andra världskriget började och kommunismen i Östeuropa tog slut. Hör mer om stadens förflutna och njut av stämningen och alla vackra sevärdheter under någon av våra två panoramaturer.

  Gdansk
 • Dag 3: Visby

  En hel dag i Visby
  Knappt hinner vi lämna polska rivieran bakom oss förrän vi möts av Visbys stolta siluett i fören, på morgonen den tredje kryssningsdagen. Upptäck Sveriges mysigaste sommarstad under en hel dag i land. Låt oss guida dig runt bland rosor, ruiner och raukar, förboka en familjeutflykt till Kneippbyn eller upptäck din egna smultronställen. Ta våra specialbussar direkt från Cinderellas hamnplats till Österport inne i Visby!

  Visby
 • Dag 4: Stockholm

  Vi börjar dagen med brunch i Vikingbuffén. Innan vi når Stockholm 14.30 får vi härliga timmar
  Ombord på Cinderella. Vi åker genom Stockholms charmiga skärgård som vi kan se från soldäcket eller varför inte ta en titt på vilken underhållning som presenteras av fartygets nöjdesvärd. Vid ankomsten till Stockholm väntar bussen på att köra hemåt eller om du har bilen ombord så väljer du själv hur resan går vidare.