Skip to main content

Tjejvasan 2022

Nu är det äntligen dags igen.  Tjejvasan! 

Resan går i ny regi – med lite förändringar, nu i samarbete med researrangören ErTur 

Vi har ännu några platser kvar och vill du åka med  kontakta Mait  på

goran.mait@me.com  eller   0702-839805

Varmt välkomna, 

 

Mait o Göran 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Vi erbjuder följande paket

  Bussresa T o R Halmstad – Mora med upphämtning i; Halmstad Arenan, Slöinge Matbutiken, Falkenberg Granngården E6, Varberg Nord pendlarparkeringen, Kungsbacka Cirkle K, Lilla Laxen, Mc Donalds samt Göteborg Mässans gata (parallellt med Skånegatan).
  - Förmiddagskaffe med baguett och hembakad semla i Lilla Edet på uppvägen samt lunch på uppvägen och hemvägen i trakten av Sunne.
  - Boende på Färnäs bygdegård, 2 nätter med 2 frukostar, en pastamiddag fredagskväll samt 2-rätters middag på lördagskvällen efter dagens prestation (har ej ingått tidigare).
  - Stopp i Mora fredag kväll för hämtning av nummerlappar och inlämning av skidor för eventuell vallning i Vasaloppets regi, som ni ordnar själva – vi har inte tillgång till någon vallaservice denna resa.
  - Transport till starten i Oxberg samt ett par hämtningar i Mora för hemkörning till bygdegården i Färnäs under lördagen.

Hotell

Färnäs Bys Bygdegård
Välkommen till Färnäs bygdegård i Mora kommun. Färnäs ligger ca 5 km söder om Mora centrum. Bygdegården är högt belägen med vacker utsikt över sjön Siljan. I Färnäs finns våningssängar med madrass i s...
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789