Skip to main content

Vi anpassar oss till Corona

DENNA INFORMATION UPPDATERAR VID STÖRRE FÖRÄNDRINGAR

2022-03-01
I dagsläget lättar fler och fler länder på sina restriktioner och krav på hur man måste förhålla sig till pandemin. Men i skrivande stund finns det fortfarande restriktioner i flera länder och för resor mellan dessa. Vi uppmanar därför alla att såväl i god tid som innan avresa undersöka vilka restriktioner som gäller på det aktuella resmålet. Givetvis står vi gärna till tjänst och svarar på eventuella frågor och funderingar.
Vi rekommenderar alltid att du som resenär inför en resa ser över din hemförsäkring, eventuell reseförsäkring och dess villkor som gäller om en olycka eller sjukdom skulle uppstå.

Viking Line
har sedan 2022-03-01 inga aktuella/gällande restriktioner utöver de rekkomendationer vi har i övriga Sverige.

Vad ErTur gör för ett säkert resande med anledning av Coronaviruset
För att nå ett tryggt sätt att resa arbetar vi aktivt med att säkerställa de rekommendationer som ställs av våra myndigheter. Vi följer också rekommendationer hos lokala myndigheter på våra resmål. Så länge situationen kräver kommer vi och våra samarbetspartners att tillämpa lämpliga åtgärder. Nya riktlinjer för säkerheten kommer med kort varsel men efter rekommendationer från myndigheter justeras våra åtgärder löpande Med anledning av det kan både lättnader och skärpningar av restriktioner ske fram till ditt avresedatum. Vi håller oss uppdaterade och vi anpassar oss snabbt.

Vaccinationsbevis
Ett vaccinationsbevis mot covid-19 kommer underlätta resande inom EU och är i vissa länder ett krav. Med beviset kan du enkelt visa att du är fullvaccinerad mot covid-19. Du skaffar enkelt vaccinationsbeviset på E-hälsomyndigheten www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/ 

Europeiska rådet har sammanställt information om rådande restriktioneri EU med tanke på coronaviruset. Läs mer här: reopen.europa.eu/sv

 

 

 

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789