Skip to main content

Björn Skifs - En värld av Skifs på Rondo

Björn Skifs - En värld av Skifs

Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Efter Malmö  flyttas succéshowen till Göteborg och Rondo våren 2024.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Till våren kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband till Rondo i Göteborg. Den 1 februari har han premiär med sin show En Värld av Skifs. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär. 

    Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

  • Vi åker under eftermiddagen för att ca 17.30 vara på plats i Rondo i Göteborg
    Här väntar middag och Show!
    Hemresa när föreställningen är slut. (ca 22.30)

Karta

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789