Skip to main content

Helsingforskryssning

Helsingfors i juli 2023 med Cinderella!!

Helsingfors är en spännande stad där öst möter väst och du har det mesta inom promenadavstånd. Att fylla en dag i Helsingfors är lätt. Här hittar du allt från kultur, muséer, shopping och aktivteter till tvåstjärniga Michelinkrogar och pulserande designkvarter till unika barer och kaféer.  Cinderella går över dagen till Tallin men du behåller din hytt hela resa. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten -Stockholm

  Vi tar oss från vår hemort till Stockholm. på vägen pauser för fika och lunch under dagen. Vid stadsgårdskajen i Stockholm väntar Viking Lines färja. Efter att ha stigit ombord och installerat oss i våra hytter. Det går att boka såväl smörgåsbord som a la carte meny när du bokar din resa. På kvällen finns stort utbud av underhållning ombord.

  Hemorten -Stockholm
 • Dag 2: Helsingfors

  Du har en hel dag i land. Vi kommer i land 09.15 (lokal tid) Det finns möjlighet att boka en tur med guide eller väljer du att på egen hand upptäcka Helsingfors. Färjan lägger till på gångavstånd till Centrum. 18.10 avgår fartyget igen mot Sverige. Under juli går färjan över dagen till Tallin men du behåller din hytt hela resan.

  Helsingfors
 • Dag 3: Stockholm – Hemorten

  Om ni har bokat frukost så börjar ni dagen med den. Stockholm når vi 09.50 .Vid ankomsten till Stockholm väntar bussen på att köra hemåt .

  Stockholm – Hemorten

Karta

Hotell

m/s Cinderella
M/S Viking Cinderella Cinderella är som ett hotell där Du finner allt vad som behövs för en lyckad kryssning. Ett stort utbud av restauranger med olika iniktningar. Välj Buffe som serveras av Cinderel...
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789