Skip to main content

Teater & Musik

På ErTur har vi en lång tradition av att anordna resor till konserter, musikaler, operetter, festivaler och andra tillställningar med musiken i centrum. Vi delar alla intresset och glädjen för musiken och vad kan vara bättre än att dela förväntningen innan evenemanget, själva tillställningen och inte minst det ”mysiga eftersnacket” när man uppspelt får dela sin upplevelse med andra. 

Musik- och Teaterresorna presenteras löpande efterhand som de presenteras och vi söker ständigt efter nya och spännande musikarrangemang såväl här hemma i Sverige som lite längre bort. Med stolthet och glädje ser vi tillbaka på musikresor med bland annat Andre Rieu, Hansi Hinterseer, Il Divo, Elbphilharmonin, opera i Göteborg och Malmö, GES, svenska teatern i Åbo och Helsingfors, ja till och med Vallarna i Falkenberg har funnits med. 

 

Fritextsökning
Stockholm Weekend

Stockholm Weekend

Upplev en weekend i Stockholm med underhållning och god mat. Boka weekend i Stockholm hos ErTur.se, så tar vi hand om dig!

3 dagar från 4 290:- Läs mer
Joyride the Musical

Joyride the Musical

Joyride the Musical - musikalen baserad på Roxettes låtar. Nu har du chansen att njuta av fantastisk musik med oss på ErTur. Boka din plats redan idag!

1 dagar från 1 990:- Läs mer
Max Raabe Malmö

Max Raabe Malmö

MAX RAABE & PALAST ORCHESTER kommer till Malmö Live!

1 dagar från 2 190:- Läs mer
Charlie och chokladfabriken

Charlie och chokladfabriken

Besök musikalen Charlie och chokladfabriken (Kalle och chokladfabriken) och avnjut en fantastisk musikupplevelse. Boka resan hos ErTur!

1 dagar från 1 990:- Läs mer
Oktoberfest i Bremen

Bremer Freimarkt

Häng med oss på Oktoberfest i Bremen, och besök berömda Bremer Freimarkt. Ät gott, gå en guidad tur och njut av festligheterna. Boka hos ErTur!

3 dagar från 4 990:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789