Skip to main content

Teater & Musik

På ErTur har vi en lång tradition av att anordna resor till konserter, musikaler, operetter, festivaler och andra tillställningar med musiken i centrum. Vi delar alla intresset och glädjen för musiken och vad kan vara bättre än att dela förväntningen innan evenemanget, själva tillställningen och inte minst det ”mysiga eftersnacket” när man uppspelt får dela sin upplevelse med andra. 

Musik- och Teaterresorna presenteras löpande efterhand som de presenteras och vi söker ständigt efter nya och spännande musikarrangemang såväl här hemma i Sverige som lite längre bort. Med stolthet och glädje ser vi tillbaka på musikresor med bland annat Andre Rieu, Hansi Hinterseer, Il Divo, Elbphilharmonin, opera i Göteborg och Malmö, GES, svenska teatern i Åbo och Helsingfors, ja till och med Vallarna i Falkenberg har funnits med. 

 

Fritextsökning
Björn Skifs - En värld av Skifs på Rondo

Björn Skifs - En värld av Skifs på Rondo

Björn Skifs - En värld av Skifs - Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Efter Malmö flyttas succéshowen till Göteborg och Rondo våren 2024...

Fullt Läs mer
Stockholm Weekend

Stockholm Weekend

Upplev en weekend i Stockholm med underhållning och god mat. Boka weekend i Stockholm hos ErTur.se, så tar vi hand om dig!

3 dagar från 4 290:- Läs mer
Joyride the Musical

Joyride the Musical

Roxette är ett av världens genom tiderna mest framgångsrika popband med över 80 miljoner sålda album. Låtar som Listen To Your Heart, It Must Have Been Love, The Look, Joyride med flera har toppat listor världen över och kommer nu att ligga till grund för en musikal, baserad på den engelska succéför...

1 dagar från 1 990:- Läs mer
Max Raabe Malmö

Max Raabe Malmö

MAX RAABE & PALAST ORCHESTER kommer till Malmö Live!

1 dagar från 2 190:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789