Skip to main content

Julmarknad

Varje år vill vi alla hitta ett sätt att komma i julstämning och ha lite trevligt strax innan jul. Kan man dessutom kombinera det med prisvärd shopping, god mat och trevligt umgänge så blir det lätt också en tradition!

ErTur anordnar varje år flera resor med buss till julmarknader såväl inom Sverige som till våra trevliga grannländer och inte minst till de numera så populära julmarknaderna i Tyskland.

I Tyskland anordnas varje år ca 12 500 olika julmarknader runt om i landet under adventstid. Denna långa tradition började redan på 1400-talet och är minst lika populär nu. Här finns konsthantverk från Erzgebirge, handmålade julgranskulor, dekor och leksaker av trä, glas, keramik och smycken. Dofterna leder oss till olika sorters korvar, läckra bakverk, brända mandlar och glaserade äpplen eller Glühwein, Jägertee, punsch och varm choklad. Här finns något för alla under glad stämning och gemyt. 

Fritextsökning

Köpenhamn över dagen

Fullt
Köpenhamn över dagen

Köpenhamn över dagen , att strosa längs Ströget i juletider är en bra uppladdning inför julen. Kanske ett besök hos Tomten på Tivoli ?Läs mer

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789