Skip to main content

Om oss

Vi började på 80-talet, då var vi på väg utmed vägarna som reseledare. Till Hollands blommande tulpaner, Österrikes sköna Alper, Italiens klassiska städer eller varthelst bussarna tog oss. Vi blev ”frälsta” av den gemenskap som fanns med gäster, chaufförer, hotell, restauranger och alla verkade ha trevligt, trivas och tycka om det.

För oss blandades resorna senare med utbildning och arbete på resebyrå, restaurang, hotell och inte minst familjer. Oavsett vart livet tog oss fanns alltid suget att resa kvar och varje vår kom känslan och önskan att komma ut och träffa alla er som tillsammans bidrar till det bästa vi vet – resor i gott och trevligt sällskap.

Efter mer eller mindre omvägar var vi alla på 2000-talet tillbaka på ”mammas gata” igen. Nu var tiden då de egna företagen stod högst på dagordningen. Citadellresor, Erlings Resor, FO-Resor och Kronobergs Resor var några då vi satt var och en på sitt håll i Skåne, Småland, Göteborg och Halland.

Under 2010-talet strålade vi samman i Erlings Resor och gjorde resor med buss och flyg i hela Europa. Framtiden såg ljus ut och vi hade fantastiskt roligt på såväl resefester som vardagarna på kontoret!

Ingen hade kunnat ana att vi 2021 skulle önska er alla välkomna till ett helt nytt resebolag efter tider ingen kunde vare sig förutse eller behövt förvänta sig. Vi peppade varandra och sorgen över det som varit ersattes av en iver att komma ut med nya resor, på nya äventyr och träffa alla er igen. Diskussionen till fikan handlade ofta om när det igen skulle bli vår tur så när det väl blev dags låg det nära till hands att också bli Er Tur!

När vi går in i 2024 har vi några år på nacken och vi ser fram emot att forstätta med de resor som vi själva tycker om och som vi även hoppas att ni ska uppskatta.

En del kommer att vara nytt och tiderna förändras men vi ser fram emot att få dela med oss av all vår erfarenhet, glädje och lust att träffas ute på resorna. 

Vi hoppas ni känner detsamma och att ni hänger med nu när ErTur vill  - bygga nytt - bygga om-bygga vidare och samtidigt ha vett nog att uppskatta det som finns just nu.

 

Hjärtligt välkomna till oss på ErTur

Ami, Jonas och Åsa

 

 

Fritextsökning

Åsa

Åsa

Åsa – Småländska som rotat sig i Halland men som alla vet går rötterna aldrig ur. Vår idéspruta och glädjespridare som tycker att det bästa i livet är att vara på väg, tillsammans!

Jonas

Jonas

Jonas – Skånes bidrag till verksamheten och den som vill vända på alla stenar med övertygelsen om att allting som är bra går ju att göra lite bättre!

Ami

Ami

Ami – Med finska anor och en gigantisk erfarenhet har hon också den mest trogna ”supporterskaran” av resenärer i bagaget. Nu siktar Ami nu mot nya Äventyr tillsammans med ErTur!

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789