Skip to main content

Flodkryssningar

En flodkryssning är ett perfekt sätt att resa och upptäcka Europas floder och härliga omgivningar.

En flodkryssning är till att börja med en väldigt bekväm reseform. Dessutom kommer du genom floden väldigt nära ett lands historia och kultur. Ofta var floden just området där allt började och där historiska händelser utspelade sig. Medan vi upplever olika miljöer så färdas vi bekvämt, med vårt flytande hotell. Du slipper packa ihop och byta rum och hotell. Utflykterna ger dig inblick i länders historia, arkitektur, konst och kultur. Därtill kommer kulinariska upplevelser och tillfällen att provsmaka lokala delikatesser och viner. Liksom det mesta under resan ingår många av utflykterna i resans pris.

Stämningen ombord är familjär och du träffar lätt nya vänner. På våra flodkryssningar njuter du av en härlig blandning mellan avkoppling och aktivitet! Flodkryssningsfartygen har både restaurang, bar, soldäck och allt som hör en bekväm resa till, och det finns plats för mellan 150 och 250 gäster.

 

Fritextsökning

Flodkryssning Klassisk Donau (Wien o Budapest)

8 dagar från 23 280:-
Flodkryssning Klassiska Donau

En flodkryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva och se olika platser på nära håll. Här börjar och slutar vi i Passau och vi besöker Budapest, Bratislava samt Wien m fl. Boka hos ErTur!Läs mer

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789