Skip to main content

m/s Cinderella

M/S Viking Cinderella

Cinderella är som ett hotell där Du finner allt vad som behövs för en lyckad kryssning.

Ett stort utbud av restauranger med olika iniktningar. Välj Buffe som serveras av Cinderellas egna kockar, Skaldjursplatå  eller välj fritt från a la cartemenyn i Sea View.

Dans och musik har alltid funnits ombord och även om konceptet med dans just nu får står tillbaka är det starkt fokus på bra underhållning. Olika dagar prsenterar olika artister och därtill kommer många specialkryssningar med olika spännande teman. 

Bor gör du i någon av alla de olika hytter som finns, kanske är det nu du ska byta en standard hytt till en lyxhytt?

Tycker du som vi att taxfreen är halva nöjet med resan? Ombord väntar förstklassig taxfreeshopping till priser som är upp till 40% lägre än på landbacken. 

Dra dig tillbaka en stund och skäm bort dig lite extra i Cinderella SPA Wellness, Grace Spa Wellness eller Travel Spa. Här finns både korta och längre behandlingar för hela kroppen som passar både kvinnor och män. Ladda upp genom att koppla av, helt enkelt. Missa inte våra spakryssningar där allt från resa till spabehandlingar ingår

 

Se dig omkring ombord

 

Fritextsökning

Hytter Cinderella

Hytter Cinderella

Standardhytt B4

Hytter ombord på Cinderella

Ge livet ombord det rätta utrymmet! Ombord på Viking Cinderella finns en hytt för varje smak och plånbok. Du väljer själv om du vill bo lyxigt i en svit eller med hög komfort i en av våra standardhytter.Oavsett vad du väljer håller hytterna hög standard och ger dig möjlighet att koppla av och vakna utvilad, redo för en ny dag.

Du ser vid bokningen vilken hytt som ingår i grundpriset. Vill du boka en bättre hytt hittar du priser och information länger fram i bokningsbilden. Du kan alltid ändar ditt hyttval på Mina sidor. 

 Hyttöversikt 

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/10
Se påstigningsplatser och tider
BussModekryssning med Joy i sikte!51 295:-BokaMer information
10/12
Se påstigningsplatser och tider
BussAdventskryssning till Riga med CinderellaMer än 82 995:-BokaMer information
17/2
Se påstigningsplatser och tider
BussWhiskymässa på CinderellaMer än 81 270:-BokaMer information
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789