Skip to main content

Birka Gotland

Välkommen Birka Gotland!

Östersjöns enda äkta kryssare är tillbaka, lite finare och lite bättre! Njut av god mat, shopping, spa, underhållning och dans. Här hittar ni alla resor med ErTur och anslutningsbuss till ms Birka Gotland. ErTur har flera avgångar med buss från södra Sverige varje vecka, året runt. Under respektive avresedatum hittar ni också de aktuella påstigningsorterna för bussen.


Birka Gotland - en riktig pärla med bekväma chill-outdäck, spa med utomhusjacuzzi och flera restauranger. Maffig skaldjursbuffé och kompishäng under stjärnorna på Terrassen – en bättre utekväll kan du inte få! Festligt alla dagar i veckan med dans, god mat och fynd i Taxfree. Det erbjuds temakryssningar och destinations-kryssningar (långkryssningar) såväl som dansbandskryssningar och traditionellt härliga Ålandskryssningar.
 

Birka Gotland och ErTur har något som passar alla!

Fritextsökning
Ålandskryssning Birka Gotland

Ålandskryssning Birka Gotland

Ålandskryssning med Birka Gotland! Häng med på kryssning och dansa loss till härlig dansbandsmusik.

2 dagar från 725:- Läs mer
Destinationskryssningar med Birka Gotland

Destinationskryssningar med Birka Gotland

Se vilka olika destinationskryssningar det finns att välja på med Birka Gotland. Vi på ErTur erbjuder ett stort utbud av härliga resor!

3 dagar från 1 090:- Läs mer
Kampanjer Birka Gotland

Kampanjer Birka Gotland

Aktuella kampanjer och erbjudanden på Birka Gotland finner du hos ErTur. Vi har ett stort utbud av resor och kryssningar. Välkommen!

3 dagar från 1 090:- Läs mer
ReseTräffar ErTur

ReseTräffar ErTur

Reseträffar ErTur Här presenteras löpande våra aktuella ReseTräffar där vi under trivsamma former träffas, pratar resor och umgås. Kanske någon delar med sig av sina reseminnen som sen blir ditt nästa resmål! På ErTur tar vi alla chanser att fira, festa och ha trevligt! Vi har inte bara traditione...

Erbjudande från Östkusten

Erbjudande från Östkusten

Utgår du från Östkusten? Då har vi fina erbjudanden för just dig! Boka härliga resor hos ErTur.

2 dagar från 329:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789