Skip to main content

Oktoberfest i Bremen

Häng med oss och tillbringa några härliga dagar i den gamla Hansastaden Bremen. Här arrangeras under de två sista veckorna i oktober, en av Tysklands äldsta folkfester, Bremer Freimarkt. Folk i alla åldrar går man ur huse för att delta i oktoberfesten. I det stora öltältet Bayernfesthalle på Bürgerweide råder Gemütlichkeit med underhållning, god mat och öl. Här har vi bokat plats på lördgskvällen.  På avresan den 25/10 får vi  dessutom se det stora festivaltåget som drar genom staden under dagen. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1: Hemorten - Bremen

  Avresa från hemorten på morgonen. Via Öresundsbron och Rödby kommer vi till Tyskland. Färden fortsätter sedan genom Nordtyskland och tidig kväll når vi Bremen och checkar in på vårt hotell, som ligger mycket centralt. Därefter är det bara att leta upp någon trevlig restaurang för en god middag.


  Hemorten - Bremen
 • DAG 2: Bremen

  Vill ni så följer ni med vår guide på en liten promenad i city efter frukost (ingår). Hela Bremen präglas av Bremer Freimarkt som är en Folkfest som erbjuder något för alla åldrar. Här finns bl.a. tivoli, mindre öltält, stånd som säljer korvar, små delikatesser och givetvis öl från de lokala bryggerierna. På fredagskvällen har vi reserverade platser i Bayern Festhalle, som rymmer 4000 besökare. Här råder hög stämning med mat, öl och äkta tysk Gemütlichkeit. Vårt hotell ligger mitt i Bremen, nära till shopping, trevliga restauranger runt rådhusplatsen och stadens gamla mysiga kvarter kvarter Schnoor, som man heller inte ska missa under vårt besök. En stor händelse är att just denna lördagen kan vi få se och uppleva det stora karnevals tåget. På kvällen går vi gemensamt till festplatsen där vi intar våra platser i tältet, 18.00 (måltid ingår)

  Bremen
 • DAG 3: Bremen -Hemorten

  Efter frukost lämnar vi Bremen för denna gång. Givetvis hinner vi med lite shopping hos någon av gränshandlarna. Hemresan går sedan omvänt utresan med färjan i Puttgarden. Framåt kvällen når åter våra hemorter.

  Bremen -Hemorten
 • Följ med på en fartfylld resa till härliga Freimarkt i Bremen

  Välkomna önskar Ann-Marie

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Varberg Gamlebyskolan park/hpl Ers.buss 05:00 22:00
Falkenberg Nya Järnvägsstationen (vid Friskis&Svettis) 05:30 21:30
Halmstad Halmstad Arena 06:00 21:00
Mellbystrand St1 Macken 06:20 20:40
Båstad Båstad Station (nya) 06:30 20:30
Ängelholm McDonalds 06:50 20:10
Helsingborg Ramlösa Station, vid Circle K La Cours gata 07:30 19:30
Landskrona Nya Järnvägsstationen 07:50 19:10
Malmö Hyllie Arena, bussparkering 08:30 18:30

Valid

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/10
Se påstigningsplatser och tider
BussOktoberfest i BremenMer än 84 990:-BokaMer information

Hotell

H+ Hotel Bremen
H+ Hotel ligger mitt i Bremens trevliga centrum nära Rådhusplatsen med caféer, rerstauranger och shoppinggator. Hotellet ligger även nära Domkyrkan och Bremens gamla mysiga kvarter Schnoor. Hotellet e...
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789