Skip to main content

Viking Line

ErTur är stolta återförsäljare åt Viking Line vars fartyg är fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck. Kryssa till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland! Njut av “livet ombord” och kanske en spa-stund på din resa med oss. Utsikten, den svenska skärgården, är kanske en av de vackraste i världen och den får man på köpet! Boka en kryssning och njut av havsutsikten på något av Viking Lines fartyg redan idag.

Cinderella är det fartyg vi bokat mest av i Viking Lines flotta då hon under många år var flaggskeppet för Östersjöns nöjesliv. Nu fortsätter hon segla reguljärt mellan Helsingfors och Stockholm men ombord är det fortfarande mat, underhållning och service på högsta nivå. Samt givetvis massor av nostalgi och minnen!

Glory är ett av de senaste fartygen i flottan. Ett supermodernt och trivsamt fartyg som seglar mellan Stockholm och Åbo. Den härligt fräscha nordiska designen känns lyxig och det är inte konstigt att Viking Glory blivit ett av de mest populära fartygen!

Birka Gotland har ersatt Cinderella och fyller alla önskvärda luckor för mat, nöjen och dans på de populära dygns kryssningarna till Åland. Här är kryssningskänslan hög så se till att säkra din plats när favoritbandet spelar upp till dans! ErTur har flera avgångar med buss från södra Sverige varje vecka, året runt.

Fritextsökning

Helsingforskryssning

3 dagar från 1 595:-
Helsingforskryssning

Sugen på en kryssning till Helsingfors? Boka en Helsingforskryssning hos ErTur.se, varmt välkommen till oss!Läs mer

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789