Bussresa Bordershop

Följ med på bussresa till Bordershop Puttgarden, Tyskland!

I samarbete med Sennans Buss reser vi med deras fina bussar och trevliga chaufförer till Bordershopen Puttgarden. Vi hämtar på flera platser i Halland och Skåne då bussen startar i Falkenberg och kör sedan E6 söderut mot Helsingborg och vidare till Malmö där vi tar bron över till Danmark. Vi förenar nytta med nöje på bussresan som vi Danmark och färja Rödby-Puttgarden tar oss till Bordershop i Tyskland. Varuhuset rymmer fyra våningar och här finns ett stort utbud av drycker, godis och mycket annat, allt till förmånliga priser! Vi stannar 2 timmar på Bordershop Puttgarden innan vi lämnar Tyskland och vänder hemåt samma väg och når under kvällen respektive hemorter.

Försäkra dig om plats redan nu, Du bokar din resa direkt här på hemsidan. 

Bordershop Puttgarden är måna om att ständigt kunna presentera ett brett utbud av allt deras kunder önskar. Förutom att nästan hela övervåningen är fylld med godis finns, en stor avdelning med vin från hela världen, en bit bort kan ni botanisera i utbudet av whisky, rom och andra drycker medan bottenvåningen är fylld med öl och läsk. Allt till bra priser som ibland är ännu bättre. Läs mer om aktuella erbjudande just när Du ska åka här.

Max lastvikt (som kan handlas hem) 100 kg/person

 

 

Dagsprogram

 • Nu startar vi upp igen! Det har varit ett många olika bud och turer under det gångna året. Nu hoppas vi att det så småningom ska återgå till gamla tider men kanske på nytt vis
  Välkomna med på en tur med Bordershop-bussen.se

 • Program

  Vi tar Öresundsbron över till Danmark och sedan färja från Rödby-Puttgarden. Överfarten tar 45 minuter.

  I Puttgarden stannar vi 2 timmar vid Bordershopen.

  Här finns ett stort utbud fördelat på 4 våningar. Därefter vänder vi åter hemåt

 • Restriktioner

  Då reglerna för att komma in och köra igenom olika länder hela tiden ändras så måste du själv ta reda på vilka regler som gäDller just nu.
  Vaccinpass måste finnas med eller PCR test som inte är äldre än 48 timmar.
  OBS! Munskydd och pass MÅSTE medtas på resan!
  Munskydd är obligatoriskt i alla affärer i Tyskland, samt på hela färjeöverfarten. Munskydd finns till försäljning på bussen.
  Körkort räcker inte som legitimation, det är fortfarande gränskontroll mellan Tyskland och Danmark.

 • Vad får jag ta med mig?

  100 kg/person i resans pris.