Skip to main content

Högakustenkryssning med Birka Gotland

Följ med på en tredagarskryssning till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. När vi glider fram inomskärs kan du beundra världens högsta kustlinje från soldäck på vårt kryssningsfartyg Birka Gotland

Höga Kusten är utan tvekan en av norra Europas allra vackraste platser. Ta pulsen på sommarstaden Härnösand och njut av kustens magiska natur under någon av våra utflykter.

Och på vägen dit njuter du av ett tillbakalutat buss och båtliv med god mat, shopping och roliga aktiviteter för alla. 

Tidtabell

 • Avgång från Stockholm kl 17.00, ankomst till Härnösand kl 09.30
 • Avgång från Härnösand kl 15.00. Vi åker på inomskärstur genom världsarvet Höga Kusten, som bl a tar oss förbi:
  • Sannasundet, förbi Lungö och Hemsön (ca 15.20)
  • Högakustenbron, 1867 meter lång (ca 15.50)
  • Storön
  • Fyren Högbonden, invigd 1909 (ca 17.00)
  • Ulvön, som främst är förknippad med surströmmingstillverkning (ca 17.40)
  • Mjältön – Sveriges högsta ö, 236 m ö h
  • Skuleskogens nationalpark
  • Trysundaön
  • Birka Gotland vänder mot Mariehamn ca kl 19.00
 • Ankomst i Mariehamn kl 07.30
 • Avgång från Mariehamn kl 08.30, ankomst till Stockholm kl 14.00

 

***************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

Låt dig inspireras av denna video

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Välkommen till världsarvet
  Höga Kusten tar andan ur sina besökare. De dramatiska klipporna som stupar rakt ner i havet är resultatet av världens största landhöjning, hela 800 meter sedan isen började smälta efter den senaste istiden. Och den fortgår än i dag. Högakustenbron, Sveriges svar på Golden Gate, och det mäktiga Skuleberget är några av de mest kända landmärkena. År 2000 upptogs Höga Kusten på Unesco:s världsarvslista, och har på senare år poppat upp som en av Sveriges främsta attraktioner. Och du behöver bara kliva på Birka Gotland för att ta dig hit!

 • DAG 1: Hemorten- Stockholm

  Vi startar vi under morgonen för att under eftermiddagen komma till Stockholm och Stadgårdskajen därifrån Birka Gotland seglar 17.00
  Vi träffas på kvällen Salongen där vi serveras en 3 rätters meny exkl. dryck . Det händer en hel del ombord på våra fartyg varje dag. Förutom våra egna duktiga kryssningvärdar som ser till att kryssningprogrammet är laddat med aktivteter och musik väntar också trubadurer. Alla ger sitt bästa för att bjuda dig på bra underhållning.

  Hemorten- Stockholm
 • DAG 2: Härnösand

  vi börjar med frukost och därefter hoppas vi att du har valt någon av alla utflykter som vi erbjuder. Se under Utflyktsprogram. Boka dina utflykter i god tid innan avresa då de är mycket efterfrågade och antal platser är begränsade. Om du vill göra Härnösand på egen hand når du centrum på ca 15 minuter till fots. Birka Gotland har även en shuttlebuss som erbjuder transfer flera gånger under dagen.
  På kvällen träffas vi för att få ta del av Temabuffe med inspiration av Norrland. Denna kväll ingår öl, vin, kaffe och vatten.

  Härnösand
 • DAG 3: Stockholm – Hemorten

  Vi börjar dagen med frukost i Sjösalen Innan vi når Stockholm 14.30 får vi härliga timmar ombord på Birka Gotland. Vi åker genom Stockholms charmiga skärgård som vi kan se från soldäcket eller varför inte ta en titt på vilken underhållning som presenteras av fartygets nöjdesvärd. Vid ankomsten till Stockholm väntar bussen på att köra hemåt.

  Stockholm – Hemorten

Utflyktsprogram Höga Kusten

Utflyktsprogram Höga Kusten

Upplevelser i Höga Kusten

Höga Kusten är utan tvekan en av norra Europas allra vackraste platser. Ta pulsen på sommarstaden Härnösand och njut av kustens magiska natur under någon av våra utflykter.

Från stad till bergstopp - Följ med på stadsvandring genom Norrlands bästa sommarstad, med anor ända från 1585. Längs promenaden berättar vår guide allt om Härnösands spännande historia, byggnaderna och människorna som levt och verkat här. Vi strosar genom den historiska stadsdelen Östanbäcken med alla vackra trähus och beundrar ståtliga Härnösands domkyrka med den 17 meter långa regnbågsmattan, en symbol för mångfald och allas lika värde (rullas ut fr o m 15/5, då vädret tillåter). Efter vandringen tar vi bussen till toppen av Vårdkasberget med milsvid utsikt över staden och havet.

Vi toppar utflykten med en matupplevelse på anrika St Petri Logens restaurang. Där bjuds vi på en buffé med smaker från Norrland och Höga Kusten.

Efter utflykten återvänder bussen tillbaka till fartyget. Du kan också promenera vidare i Härnösand på egen hand och sedan ta dig tillbaka till fartyget till fots eller med transferbussen (ingår i utflyktsbiljetten).

Turen tar ca 3 tim 40 min. Start kl 10.00 med buss från Djuphamnen. Bekväma skor rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut.

Pris: 660:-/pers inkl buss, guidning och lunch. Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

Stadsvandring i Härnösand - Under den guidade promenaden får vi ta del av stadens historia och veta mer om byggnaderna och människorna som levt och verkat här genom tiderna.

Härnösand grundades 1585 och är en av Norrlands äldsta städer, så historierna är många och fascinerande. Från stadens torg promenerar vi genom centrum och den välbevarade gamla stadsdelen Östanbäcken med vackra 1700- och 1800-talshus.

Vi hinner också med ett besök i Härnösands mäktiga vita domkyrka, en av Sveriges förnämsta nyklassicistiska byggnader. Här får vi bland annat höra berättelsen om den 17 meter långa regnbågsmattan som pryder altargången (rullas ut fr o m 15/5, när vädret tillåter). En perfekt miniutflykt för dig som vill sträcka på benen i land efter kryssningen! Under den guidade promenaden går vi ca 1,5–2 kilometer med flera längre stopp.

Utflykten avslutas i centrum. Du kan promenera vidare i Härnösand på egen hand och sedan ta dig tillbaka till fartyget till fots eller med transferbussen (ingår i utflyktsbiljetten).

Turen tar ca 1,5 tim. Start kl 10.00 med buss från Djuphamnen. Bekväma skor rekommenderas. Promenad eller med transferbussen åter till hamnen efter turens slut.

Pris: 250:-/pers inkl transfer och guidad promenad. Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

Hemsö fästning - Låt våra duktiga guider ta dig med till kalla krigets dagar vid Hemsö fästning. I natursköna omgivningar, mitt i Ångermanälvens mynning, ligger det som en gång var kustartilleriets största anläggning. Tidigare var fästningen under många år klassad som topphemlig, men nu har du chansen att känna på hur det var att verka och leva där för de 340 värnpliktiga och officerare i anläggningen. En chans att på första parkett känna historien vingslag, men med en koppling till nutid.

Nere i berget får vi se hur man bodde och tillbringade sin fritid. Kök, verkstäder, sjukhus med operationssalar och stridsledningscentraler – allt finns samlat på en 25 500 kvm stor yta. Som ett helt litet samhälle nere i urberget!

Restaurangen bjuder inte bara på en underbar lunchbuffé som avslutas med kaffe och nyfriterade munkar, utan även svindlande vyer vid Storråbergets rand 145 meter över havet med Höga Kusten som bakgrund.

Har du sett tv-programmet Elitstyrkans hemligheter 2022? Då kommer du att känna igen dig – det var nämligen här på Hemsö fästning som rekryterna bodde under jorden och tävlade.

Efter utflykten återvänder bussen tillbaka till fartyget.

Turen tar ca 4 tim 30 min. Start kl 10.00 med buss från Djuphamnen, kort färjetur över till Hemsön. Bekväma skor rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut.

Pris: 725:-/vuxen inkl buss, guidning och lunch (460:-/barn 3–12 år). Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

Högakustenbron och lokala delikatesser - Följ med på en utflykt där du får uppleva allt från spektakulära broar till surströmmingtapas och historiska händelser. I fokus står så klart den mäktiga Högakustenbron, som med sina 180 meter ovan vattenytan är ett av Sveriges högsta byggnadsverk. Tycker du att den liknar Golden Gate-bron i San Fransisco? Det är ingen slump, när bron byggdes 1997 stod den amerikanska hängbron som förebild. Vi beundrar bron och den magnifika utsikten från Hotell Höga Kusten medan vi mumsar på en surströmmingstapas – ett perfekt tillfälle att testa den omdiskuterade delikatessen. Kanske blir du förvånad över hur gott det är!

Hotellet är välkänt för sitt goda kök. Till lunch serveras lokala läckerheter och till efterrätt bygdens stolthet – chokladdoppat tunnbröd. Här kan du också passa på att köpa souvenirer i form av lokalt hantverk och delikatesser.

Vi åker också över ännu en spektakulär bro – Sandöbron. När den första Sandöbron byggdes 1939 störtade gjutformen för spannet samman och 18 arbetare omkom. En tragisk olycka som enbart blev en notis i rikspressen eftersom andra världskriget bröt ut dagen därpå. Vid södra brofästet står monumentet från Ådalen 31, en viktig del av den lokala historien och en händelse som gav eko över hela landet.

Efter utflykten återvänder bussen tillbaka till fartyget.

Turen tar ca 4 tim 30 min. Start kl 10.00 med buss från Djuphamnen. Bekväma skor rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut.

Pris: 815:-/pers inkl buss, guidning och lunch. Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

Västanåfallet med skogshuggarlunch - Upplev Höga Kustens magiska natur och det brusande Västanåfallet – ett av Sveriges högsta vattenfall. Vi besöker hantverksboden och serveras kolbullar med fläsk och kokkaffe, tillagat på traditionellt vis över öppen eld. Njut av Höga Kusten-tid – njutning och sinnesro i en omväxlande miljö du sent glömmer.

Bussfärden går från hamnen, genom det mysiga jord- och skogsbrukslandskapet, fram till Mjällåns vackra dalgång och Västanåfallet natur- och kulturcentrum. Anläggningen ligger i ett naturreservat med Sveriges näst högsta vattenfall, som imponerar med en fallhöjd på över 90 meter.   

I den gamla trösklogen finns i dag utställningar som sträcker sig över en 200 kvadratmeter stor yta. Här får du veta mer om bygdens första invånare och Västanå järnbruk, som låg på platsen under 1700- och 1800-talet. En del av utställningarna berättar om Viksjöskogarnas stora rovdjur: björn, varg, lo och järv.

Så klart passar vi även på att kika in i hantverksboden. Kanske hittar du någon fin souvenir att ta med hem bland lokalt tillverkade smycken, stickat och virkat, tenntrådsarmband, knivar, textil, näverslöjd, träprodukter, smide och keramik.

Till lunch serveras vi kolbullar och kokkaffe av Hembygdsföreningen. Kolbullar är en klassisk skogshuggarlunch, som var mycket vanlig förr och som gav energi till det tunga skogsarbetet. Nu är det din tur att njuta av anrättningen med stekt fläsk och lingonsylt. Allt tillagat över öppen eld.

På tillbakavägen åker vi genom Härnösand och upp till Vårdkasen, där vi gör ett kort fotostopp och insuper den fantastiska utsikten över staden.

Turen startar kl 10.00 med buss från Djuphamnen och tar ca 3,5 tim. Bekväma skor rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut. 

Pris: 795:-/pers inkl buss, guidning och lunch (kolbullar med fläsk och kokkaffe). Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

High Coast Whisky - Efter ett kort fotostopp vid den mäktiga Högakustenbron är vi framme vid Ångermanälvens strand. Här ligger High Coast Whisky, ett destilleri mitt i Ådalens industrivarv.

Under en guidad tur får vi inblick i whiskyn och dess framgångsfaktorer: klimatet, älven, noggrannheten, råvarorna, faten och inte minst människorna. Vi får höra om destilleriets historia och även en och annan skröna från den gamla flottarepoken längs älven.

Ambitionen är hög – att skapa maltwhisky i världsklass, något som destilleriet redan fått kvitto på; 2023 vann man Maltwhisky-VM i klassen sherryfatslagring, plus en hel del andra tunga internationella utmärkelser.

Under rundturen, innan lunch i den vackra restaurangen, stannar vi till en stund bland tiotusentals fat i lagerhusen för att prova två sorter High Coast Whisky. Ingen plats låter oss uppleva mer av whiskyns själ än denna. Kanske lockar det till att köpa ett eget fat som kommer att lagras i den sköna miljön i mognad till färdig whisky.  Den som inte vill vänta, kan buteljera en egen flaska som sedan kan hämtas ut på närmaste Systembolag.

Vi åker tillbaka till hamnen via platsen för Ådalshändelserna 19314 då fem arbetare föll offer för militärens kulor i samband med en demonstration mot strejkbryteri.

Turen startar kl 10.00 med buss från Djuphamnen och tar ca 4,5 tim. Bekväma skor rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut.

Pris: 995:-/pers inkl buss, guidning, provsmakning och lunch. Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

Hernö Gin - Prova Hernö Gin på den plats i världen där det är som bäst: I destilleriet i Dala, Home of Swedish Gin, strax utanför Härnösand. Landsbygdsidyllen, dofterna samt det fina värdskapet är slående och fulländar upplevelsen av det ekologiska och hantverksmässigt tillverkade ginet som skapas med naturen i Höga Kusten som inspiration.

Under 2024 öppnas också Hernö Gin Hotell i Härnösand som kommer att bli ett destinationshotell i toppklass. Vi passerar bygget med bussen ut till Dala.

Ginprovningen sker alldeles intill de två handslagna kopparpannorna Marit och Yvonne och du får veta mer om gintillverkning i allmänhet samt om Hernö Gin i synnerhet. Under ledning av Hernö Gins välmeriterade provningsledare får du lära dig mer om vad som påverkar doften och smaken av det gin som varje år sedan 2015 blivit utsett till världens bästa gin. Grundaren Jon Hillgren är dessutom invald i Gin Hall of Fame som den tredje personen i världen.

Efter provningen har du möjlighet att köpa glas, bar-relaterade produkter, kläder och annat från Hernö Gin i gårdsbutiken som ligger intill destilleriet.

Efter utflykten återvänder bussen tillbaka till fartyget. Du kan också välja att promenera vidare i Härnösand på egen hand och sedan ta dig tillbaka till fartyget till fots eller med transferbussen (ingår i utflyktsbiljetten).

Turen tar ca 2,5 tim. Start kl 10.00 på alla avgångar med buss från Djuphamnen. Bekväma skor rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut.

Pris: 685:-/pers inkl buss, guidning och provning av fem olika sorters gin, med och utan tonic. Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

Ådalen 31 och Mannaminne - Vi tar oss först ut till Lunde och Sandöbron, där vi guidas genom Ådalshändelserna 1931, då fem arbetare sköts ihjäl av militären. Som en följd av skotten i Ådalen uppstod den så kallade svenska modellen. Bussen tar oss vidare till Mannaminne – ett unikt allkonstverk som knappt går att beskriva – det upplevs bäst på plats!

Mannaminne är konstnären Anders Åbergs livsverk. På området kan du beskåda hans vackra konst och utsmyckningar tillsammans med byggnader och insamlade föremål från hela världen. Här finns båtar, spårvagnar, flygplan, jordbruksredskap, ja till och med en mammut. Under sommarmånaderna blir området till en kokande gryta med olika kulturevenemang och tillfälliga utställningar.

Vi visas runt av kunniga guider med stort engagemang för platsen och äter sedan lunch med lokala smaker i värdshuset, som är ett konstverk i sig. Efteråt tar bussen oss vidare genom Nordingrås fantastiska landskap som inspirerat så många konstnärer genom åren, mest kända är kanske Helmer Osslund, Johan Lundgren och Thage Nordholm. Det var också hit Lars Lerin tog sina vänner i den uppskattade SVT-serien från 2022. 

Turen startar kl 10.00 med buss från Djuphamnen och tar ca 4,5 tim. Bekväma skor rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut.

Pris: 795:-/pers inkl buss, guidning och lunch. Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

**********************

Med linbana till Skulebergets topp - Var beredd på en dag med svindlande vyer och en rejäl dos av vackra naturlandskap. Höga Kusten har världsrekord i landhöjning! Här går världens högsta kustlinje hela 286 meter över havet. Landhöjningen har skapat en unik skärgårdsmiljö av vikar, laguner och sjöar.

Framme vid Skuleberget tar vi linbana upp till toppen och njuter av den makalösa utsikten och god lunch bestående av en smörgås på hembakat bröd, med Vindelnrökt skinka, inklusive måltidsdryck och kaffe. Det avnjuts på platsen där SVT:s serie Vilda kockar spelats in.

Skuleberget är med sin dramatiska profil ett av Höga Kustens viktigaste landmärken, och ligger i området som är klassat som världsarv av Unesco sedan 2020. Det som en gång var små öar är i dag höga, skogsbeklädda berg. Under utflykten får du veta allt om landhöjningen och vad som har skapat Höga Kustens dramatiska landskap.

Vi rekommenderar bra skor samt vindtäta och lite varmare kläder för att linbaneturen och stunden på Skulebergets topp ska bli njutbar oavsett väder.

Om det finns risk för åska, eller vid väldigt kraftig vind, så kan linbanan inte köras. Vi får då beundra Skuleberget från bergsfoten och istället avnjuta lunchen på Friluftsbyn. Här hör vi historien om en av Sveriges snabbast växande friluftsdestinationer. Sedan åker vi upp på Utsikt Höga Kusten, ett annat utflyktsberg, dit vi tar oss hela vägen med bussen. Härifrån kan man vid klart väder skymta både Högakustenbron i söder och Skuleberget i norr. 

På vägen tillbaka till hamnen, oavsett väder, gör vi ett stopp vid det 100-åriga tunnbrödsbageriet Mjälloms tunnbröd, där vi har möjlighet att köpa tunnbröd av olika smaker och andra lokala delikatesser att ta med hem.

Turen tar ca 4 tim 30 min. Start kl 10.00 med buss från Djuphamnen. Bekväma skor samt vind- och vattentäta ytterplagg rekommenderas. Bussen åter till hamnen efter turens slut. Rullstol eller permobil kan inte tas med i bussen. Rekommenderad åldersgräns för linbaneturen är minst 3 år. 

Utflykten är inte bokningsbar i maj.

Pris: 850:-/vuxen (635:-/barn 3–12 år) inkl buss, guidning, Skulebergets linbana t/r och matig lunchsmörgås. Endast förköp. Utflykten bokas senast 7 dagar före avresa.

 

Alla utflykter bokas hos ErTur på telefon 035-299 66 60

**********************

Transfer Härnösand

Transferbussar går non-stop till Härnösand centrum och Vårdkasberget, kl 09.45–14.15. Sista påstigning från centrum Rådhustorget/Nybrogatan kl 14.15.

 • Djuphamnen

< >Rådhustorget/Nybrogatan 1Vårdkasberget (hänförande utsikt)Rådhustorget/NybrogatanDjuphamnen


Pris: 100:-/person för en dagsbiljett.

Du som har bokat en av våra utflykter är också välkommen att åka med transferbussarna utan kostnad. Visa din biljett för chauffören vid påstigning.

 

Ombord

Ombord

Nöjeskryssa med Birka Gotland

Kryssa med Östersjöns nya nöjeskryssare, Den är en riktig pärla med bekväma chill out-däck, spa med utomhusjacuzzi och flera restauranger. Maffig skaldjursbuffé och kompishäng under stjärnorna på Terrassen - en bättre utekväll kan du inte få!

Nöjen hela veckan

I veckorna förvandlas Birka Gotland till en flytande folkpark och du möter några av Sveriges bästa dansband på scenen. Både fredag och lördag kliver heta DJs och kända partyband på. Dessutom livemusik med inbjudna artister som bjuder på unplugged uppe på Terrassen till helgen, stämningsfulla pianotoner i Seglarbaren och ett komplett kryssningsprogram med musik, quiz och mycket annat med kryssningsvärdarna.

Upptäck nya smaker

En sak är säker – du behöver aldrig gå hungrig när du kryssar med oss. Välj bland klassisk buffé, maffig skaldjursbuffé, grillat och à la carte. Både finsmakare och  skaldjursälskare får sitt ombord i våra restauranger. Testa vår exklusiva ostron- och kaviarmeny eller sätt tänderna i en klassisk räkmacka uppe på Terrassen. En finare utsikt att vila ögonen på mellan tuggarna kan du inte få!

Sköna upplevelser till sjöss

Ombord är det alltid något kul på gång. Sväng runt på dansgolvet när landets bästa dansband spelar, botanisera i utbudet i taxfreebutiken eller sjunk ner i jacuzzin i Archipelago Spa. Och en sak är säker – du behöver aldrig gå hungrig när du kryssar med oss. Finsmakare, skaldjursälskare och kräsna barnmagar får alla sitt ombord i våra restauranger.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Malmö Hyllie Arena, Bussparkering 05:00 01:00
Lund/Lomma Circle K Lomma, Bronsgat. (avfart 20) 05:20 00:40
Löddeköpinge Dahls Hotell Center Syd 05:30 00:30
Ängelholm McDonalds 05:40 00:10
Falkenberg Nya jvgstationen (vid Friskis&Svettis) 05:50 00:10
Landskrona Nya Stationen 05:50 00:10
Båstad Båstad Station (nya) 06:00 23:50
Slöinge Asigekrysset 06:05 23:55
Getinge Motellet 06:10 23:50
Helsingborg Ramlösa Station, vid Circle K La Cours gata 06:10 23:50
Mellbystrand McDonalds 06:10 23:40
Kvibille Gästis 06:20 23:40
Åstorp Lidl 06:30 23:35
Halmstad Halmstad Arena (hörnet mot Circle K) 06:35 23:20
Växjö Resecentrum (vid Tegnerkyrkogården) 06:50 23:10
Örkelljunga Skåneporten 06:55 23:10
Torup Tanka, fd Rejmes 07:05 22:45
Alvesta Folkets Hus 07:15 22:45
Hyltebruk Macken/Nissastigen 07:15 22:35
Markaryd Kvantum 07:20 22:45
Smålandsstenar Buss-stationen 07:40 22:10
Ljungby Busstationen 07:55 22:05
Bredaryd Macken 08:00 21:50
Forsheda Macken 08:10 21:40
Värnamo Buss-stationen 08:25 21:25
Klevshult Smålandsrasta 09:15 20:50
Jönköping Resecentrum 10:00 20:05
Huskvarna Stadshuset 10:15 19:50
Gränna Circle K Galgen 10:45 19:30
Stockholm/ingen anslutning Stadsgårdskajen/Vikingterminalen 16:00 14:30

: 2024-09-01, 2024-09-29

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Varberg Gamlebyskolan park/hpl Ers.buss 06:20 23:30
Kungsbacka Lilla Laxen 07:00 22:40
Göteborg Mässans gata 10 07:30 22:20
Borås Resecentrum 08:20 21:30
Värnamo Buss-stationen 08:25 20:55
Värnamo Buss-stationen 08:25 21:25
Ulricehamn Pendlarpark./Ulricehamnsmotet avf 93 08:50 21:10
Klevshult Smålandsrasta 09:15 20:20
Klevshult Smålandsrasta 09:15 20:50
Jönköping Resecentrum 10:00 20:05
Huskvarna Stadshuset 10:15 19:50
Gränna Circle K Galgen 10:45 19:30
Stockholm/ingen anslutning Stadsgårdskajen/Vikingterminalen 16:00 14:30

: 2024-09-15

Valid

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/9
Se påstigningsplatser och tider
BussHöga Kusten, kryssning med Birka GotlandMer än 83 650:-BokaMer information
15/9
Se påstigningsplatser och tider
BussHöga Kusten, kryssning med Birka Gotland
fr Varberg, Göteborg mfl
Mer än 83 690:-BokaMer information
29/9
Se påstigningsplatser och tider
BussHöga Kusten, kryssning med Birka GotlandMer än 83 450:-BokaMer information

Hotell

Birka Gotland Hytter
Att vara ombord på Birka Gotland är ett enda stort nöje! Välkommen Hytter ombord på Birka Gotland...
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789