Skip to main content

Skärgårdskryssning

ErTur är stolta återförsäljare till Viking Lines alla fartyg - Glory, Grace, Amorella, Gabriella, Rosella, Viking XPRS och sist men inte minst Cinderella.

Cinderella är det fartyg som de flesta av våra gäster väljer, hon har under många år varit centrum för Östersjöns nöjesliv. Mat, underhållning och service på högsta nivå. Cinderella är som ett hotell där Du finner allt vad som behövs för en lyckad kryssning. Ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar. Välj Buffé som serveras av Cinderellas egna kockar, Skaldjursplatå eller välj fritt från a la cartemenyn i Sea View.

Dans och musik har alltid varit viktigt ombord och även om konceptet med dans ett tag har fått stå tillbaka är det starkt fokus på bra underhållning. Olika dagar presenteras olika artister och därtill kommer många specialkryssningar med olika spännande teman. 

Det är en fantastisk stund att samtidigt som kvällens goda middag eller morgonens brunch intas får man njuta av utsikten. Färden i Stockholms Skärgård är en upplevelse året runt när det stora fartyget säkert manövreras mellan små öar och kobbar på vägen till eller från Östersjön.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789