Skip to main content

Huseby Julmässa med Julbord

Upplev magin vid Huseby Julmässa, en hjärtlig fest av tradition och glädje, perfekt för att komma i julstämning! Det är Nordens största julmässa och här möter du en stor variation av utställare – skickliga slöjdare och spännande gårdsföretag med egentillverkade delikatesser, perfekta för att hitta de där speciella julklapparna.

Varje kväll tänds 500 marschaller och 200 julgranar och sprider en fantastisk och magisk stämning. Vandra bland de stämningsfullt upplysta stånden, låt dig förföras av doften av glögg och nybakade pepparkakor. Med musik som fyller luften och en känsla av gemenskap. Tomten är på plats och roliga aktiviteter för hela familjen.

På denna tur serveras även Julbord på Huseby

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Huseby julmässa under nio dagar i november, är med sina utställare, hantverkare och mathantverkare, en av landets och hela Nordens största evenemang för genuint hantverk och småskaligt tillverkad mat, ofta direkt från gårdsföretag.
  Huseby julmässa erbjuder ett fantastiskt utbud av utvalt hantverk och mathantverk från hela landet. Hantverkare väljs med omsorg ut varje år för att få delta på mässan. Mathantverket är småskaligt och ofta gårdstillverkat.
  Förutom utställarna som du hittar i sju olika lokaler finns den Gamla Smedjan med butik och information, Biskopshuset med sin keramik och Kronobergsslöjdarna i Grevebyggnaden.
  När skymningen faller lyser hundratals granar och tusentals marschaller upp område och bidrar till att skapa en magisk stämning.
  Program

 • Program

  Avresa med buss från Falkenberg, Anghems Guld 08.30 och shallen 08.40.
  Bussen går genom Ljungby och vidare mot Huseby där vi ska spendera dagen med härlig julmarknad, julbuffe samt att vi får besöka slottet och se hur Fröken Florence bodde.

  11.30 ca Ankomst till Huseby, entree ingår till Slottet och julmarknaden
  14.00 Julbuffe I Stallet serveras julbuffé där sillbord, kallskuret och småvarmt dukas upp på buffé.
  17.00 Hemresa från Huseby

Karta

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789