Skip to main content

Lübeck, shopping

Lübeck

 

Följ med på en härlig minisemester och passa på med prisvärd shopping i Lübeck samtidigt som ni njuter av den gamla Hansastaden.
Enkelt, trivsamt och roligt! Vi besöker både Bordershop och Calles längs vägen för lite billig gränshandel.

Bor gör vi centralt i Lübeck på Park Inn by Radisson, granne med den gamla stadsporten Holstentor. Efter en kort promenad (300m) är ni över floden Trave och mitt ibland gågator och butiker i Lübeck. På hotellet serveras frukost och för kvällens middag kan ni välja fritt bland stadens restauranger eller så unnar ni er en skön kväll och förbokar middag på hotellet (görs i samband med bokning).

En kortresa där vi har gott om tid för att handla lugn och ro men även slå oss ner och njuta av folkvimlet. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: HEMORTEN – LÜBECK

  DAG 1
  Färden går mot Helsingborg och sedan vidare till Malmö. Vidare över Öresundsbron och genom Danmark till färjan Rödby-Puttgarden. Överfarten tar 45 minuter och det finns tid för att äta lunch.
  Efter överfarten kör vi direkt till Bordershop för att börja ”fylla förråden”. När vi shoppat färdigt är det knappt en timme till vårt anrika, centralt belägna hotell i Lübeck. I närheten finns affärer och serveringar och kvällen är fri för egna aktiviteter.

 • Dag 2: LÜBECK-HEMORTEN

  DAG 2
  Efter en härlig frukostbuffé lämnar vi hotellet och det finns tid för ytterligare shopping i Lübeck. Lite senare lämnar vi staden vid lunchtid och gör på vägen upp mot färjan ytterligare ett stopp vid en av gränshandlarna. Efter färja mellan Puttgarden och Rödby är vi tillbaka i Danmark och fortsätter hemåt. Tid för pauser kommer att finnas längs vägen innan vi återser Öresundsbron och våra hemorter.

Karta

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789