Skip to main content

ReseTräffar ErTur

Reseträffar ErTur

Här presenteras löpande våra aktuella ReseTräffar där vi under trivsamma former träffas, pratar resor och umgås. Kanske någon delar med sig av sina reseminnen som sen blir ditt nästa resmål!

 På ErTur tar vi alla chanser att fira, festa och ha trevligt! Vi har inte bara traditionell Reseträff under tidig vår utan även För- och SensommarTräffar, Stora Julbordsresan osv. Tidigare resenärer får ”inbjudan” på mail men prenumererar du på vårt nyhetsbrev missar du inga nyheter!

Välkommen till en värld av gemenskap, musik och trivsel! Varje träff är en unik möjlighet att skapa minnen för livet, lära känna nya vänner och dela passionen för resor. Följ med på någon av våra trevliga ReseTräffar. Här är det alltid lite extra festligt och hög stämning.

 

Fritextsökning
Reseträff 2024

Reseträff 2024

Vi tackar alla som var med oss på vår Reseträff ombord på Cinderlla 2024. Nu hoppas vi på att så småningom få bjuda in er till en träff 2025. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så du inte missar inbjudan! Nyhetsbrev Här kommer en hälsning och TACK till alla som var med! - ...

Försommarkryss

Försommarkryss

Försommarkryssning med Birka Gotland! Häng med på vår kryssning och dansa loss till härlig dansbandsmusik.

2 dagar från 695:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789