Skip to main content

Andre Rieu i Hamburg Tour 2023

Följ medo oss  och var med på en av André Rieus spännande föreställningar.

Vi får under en kväll höra  Johann Strauss Orchestra, kör och solister och tillsammans låta oss berusas av både stämning och härlig musik. André Rieu föddes 1949 i Maastricht i Nederländerna. Han är violinist, dirigent och kompositör och redan som femåring började han spela violin.

Bor du inte längs med E6:an så möt oss vid Hyllie Tågstation vid 11.00!

Hör mer här

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1 HEMORTEN - HAMBURG

  Dag 1
  Vi åker på morgonen. Resan går genom Danmark till Rödby, där vi tar färjan till Puttgarden med tid för egen lunch ombord. Knappt två timmar senare når vi vårt slutmål Hamburg. Vi bor på Hotel Alte Wache som ligger centralt vid centralstationen. Vi äter middag tillsammans på hotellet (1 glas vin/öl eller vatten ingår i priset).

 • DAG 2 HAMBURG

  Dag 2
  För de som önskar gör vi under dagen en rundtur med vår buss, ca 1,5 timme. Vi får en tur runt Alstersjöarna, Reeperbahn och avslutar vid den nya stadsdelen Hafen City.
  Efter middag på hotellet beger vi oss mot Barclays Arena där vi får inta våra platser, på parketten till kvällens konsert.
  Bussen går hem till hotellet efter konserten.

 • DAG 3 HAMBURG -HEMORTEN

  Dag 3
  Frukost serveras i lugn och ro därefter beger vi oss hemåt. Vi stannar för lite gränshandel innan det är dags för färjan till Danmark. Efter bussresan genom Danmark återser vi Öresundsbron och Sverige vid 18-tiden och fortsätter sedan mot respektive hemort.

 • Biljetter

  Vi har biljetter på parkett, sektion I9

Karta

Hotell

Alte Wache
Hotel Alte Wache i Hamburg ligger centralt nära järnvägstationen. Hotellet är ett charmigt familjeägt hotell där ägarna Hans-Jörgen och Dagmar gör allt för vi ska trivas. På nära gångavstånd finner du...
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789