Skip to main content

Cinderella Viking line

Tisdagar till Cinderella från bl.a. följande orter:
Falkenberg-Halmstad-Torup-Hyltebruk-Smålandsstenar-Värnamo-Växjö-Ljungby- Malmö-Helsingborg-Jönköping-Huskvarna-Gränna 

Dessutom också varje lördag och söndag  från Jönköping, Huskvarna och Gränna 

Övriga orter och aktuella tider/påstigningsplatser för Cinderellakryssningar hittar ni på hemsidan under ”Avgång- och Ankomsttider”

OBS! På kryssningar  tas ett obligatoriskt bränsletillägg på alla nya bokningar.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

ErTur är stolta återförsäljare till Viking Lines alla fartyg men inte minst Cinderella Viking Line.

Cinderella det fartyg som vi säljer mest av i Viking Lines flotta. Cinderella har under många år varit centrum för Östersjöns nöjesliv. Mat, underhållning och service på högsta nivå. Cinderella är som ett hotell med allt som behövs för en lyckad kryssning.

Ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar.
Välj Buffén som skapats av Svenska Kocklandslaget med allt du kan tänka dig, då ingår också drycken i priset. Någon lockas kanske av en dignande Skaldjursplatå medan andra vill välja fritt från a la cartemenyn i restaurang Sea View. Frukost kan man äta tidigt i Sea View eller så väljer man den lite större Brunchen i buffén, den kombinerar både frukost och lunch och ingen behöver gå iland hungrig!

Dans och musik och fokus på bra underhållning har alltid varit viktigt ombord. Olika dagar presenteras olika artister.  Här finns möjlighet att uppleva dina favoriter eller idoler, ombord uppträder många av Sveriges mest efterfrågade och olika artister. Därtill kommer många specialkryssningar med varierande och spännande teman. Vem som spelar och vad som händer ombord på just din kryssning hittar du här på Cinderellas egen Artist- och Showlista.

Bor gör du i någon av alla de olika hytter som finns! Kanske är det nu du ska byta en standard hytt till en hytt med fönster eller om ni firar något extra varför inte en lyx-hytt? På bokningssidan presenteras alla tillgängliga hyttalternativ samt eventuella tillägg.

Tycker du att shopping är halva nöjet med resan? Ombord väntar förstklassig taxfreeshopping till priser som är upp till 40% lägre än på landbacken. I sortimentet finns allt från öl/vin, alkohol, godis, parfymer, smink till kläder. Här kan du läsa mer om sortimentet och aktuella erbjudande i taxfreen.

Dra dig tillbaka en stund och skäm bort dig lite extra i Cinderella SPA Wellness, Grace Spa Wellness eller Travel Spa. Här finns både korta och längre behandlingar för hela kroppen som passar både kvinnor och män. Ladda upp genom att koppla av, helt enkelt. Du bokar enkelt direkt på vår hemsida och kan läsa mer om Cinderellas Spa här.

VÄLKOMMEN OMBORD!

OBS! I perioden 13/3 - 25/6 kommer Cinderella på hemresan att angöra Kapellskär och ankomsttiden till Stockholm är ändrad till kl 15:20!

 

Fritextsökning
Cinderellakryssning med buss

Cinderellakryssning med buss

Cinderella har något som passar alla! - Mat - Underhållnig - Shopping – SPA När maten är halva nöjet... – på Cinderella behöver du aldrig gå hungrig. Skärgårdsbuffé, nygrillat, lyxig skaldjursplatå, något smått och gott från Bottega eller en komplett trerättersmeny. Bara att välja och v...

2 dagar från 575:- Läs mer
whiskykryssning med Cinderella

whiskykryssning med Cinderella

Följ med på världens största flytande whiskymässa på Viking Cinderella, ett måste för dig som är whiskyintresserad. Årets mässa special edition är anpassad till rådande restriktioner och äger rum på däck 7 och däck 8. På mässan presenteras en mängd unika whiskysorter från världsledande leverantörer...

Fullt Läs mer
Bornholm-Visby kryssning Cinderella

Bornholm-Visby kryssning Cinderella

Kryssning till Bornholm och Visby - Missa inte chansen till en helt unik långkryssning till danska Bornholm och Visby. Det här är en sommardröm för hela familjen med kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar i skärgården ombord på Cinderella – fulladdad med kryssn...

4 dagar från 4 120:- Läs mer
Höga Kusten kryssning - Cinderella

Höga Kusten kryssning - Cinderella

Följ med på en tredagarskryssning till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. Boka din hytt här på Ertur.se

3 dagar från 2 980:- Läs mer
Visbykryssning Cinderella

Visbykryssning Cinderella

Drömmer du om sommarsemester på Gotland? Gör slag i saken med en kryssning till Visby och Gotland – njut av god mat, nöjen och glittriga vyer. Boka din resa här!

3 dagar från 3 290:- Läs mer
Ystad-Visby kryssning Cinderella

Ystad-Visby kryssning Cinderella

Missa inte chansen till en helt unik långkryssning till Ystad och Visby. Skynda dig att boka innan de bästa hytterna försvinner! Boka här på Ertur.se

4 dagar från 4 255:- Läs mer
Helsingforskryssning

Helsingforskryssning

Kryssningar med Viking Line och ErTurHelsingfors "på egen hand" ett perfekt sätt att lära känna Finlands huvudstad påEnkelt med buss till och från terminalen i Stockholm.

3 dagar från 995:- Läs mer
Sensommarkryss

Sensommarkryss

Följ med på vår populära sensommarkryss. Program Bussar går från olika håll i vårt avlånga land till Stockholm men 17.00 träffas ombord på Cinderella för gemensam välkomnstdrink före middagen. Efter förra årets trevliga stäming i Sea view kommer vi även i år att bjuda in er till en 3-rätters meny me...

2 dagar från 599:- Läs mer
Lasse Stefanz på Cinderella

Lasse Stefanz på Cinderella

Lasse Stefanz på Viking Cinderella - Lasse Stefanz - nordens största dansband som firat 55 år 2022, bjuder på alla stora hits och sätter hela båten i gungning.

2 dagar från 599:- Läs mer
Småland dansar på Cinderella

Småland dansar Cinderella

Småland dansar på Cinderella! Till Titanix och De Sotos låter vi Småland ta plats på Cinderellas dansgolv.

2 dagar från 599:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789