Skip to main content

Cinderella Viking line

Aktuellt!

OBS! På kryssningar i perioden 10 mars-31 augusti tas ett obligatoriskt bränsletillägg på alla nya bokningar.

Nu kör vi tisdagar till Cinderella från bl.a. följande orter:
Falkenberg-Halmstad-Torup-Hyltebruk-Smålandsstenar-Värnamo-Växjö-Ljungby- Malmö-Helsingborg-Jönköping-Huskvarna-Gränna 

Dessutom också varje söndag från Jönköping, Huskvarna och Gränna

Övriga orter och aktuella tider/påstigningsplatser för Cinderellakryssningar hittar ni på hemsidan under ”Avgång- och Ankomsttider”

--------------------------------------------------------------------------------------

ErTur är stolta återförsäljare till Viking Lines alla fartyg men inte minst Cinderella Viking Line.

Cinderella det fartyg som vi säljer mest av i Viking Lines flotta. Cinderella har under många år varit centrum för Östersjöns nöjesliv. Mat, underhållning och service på högsta nivå. Cinderella är som ett hotell med allt som behövs för en lyckad kryssning.

Ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar.
Välj Buffén som skapats av Svenska Kocklandslaget med allt du kan tänka dig, då ingår också drycken i priset. Någon lockas kanske av en dignande Skaldjursplatå medan andra vill välja fritt från a la cartemenyn i restaurang Sea View. Frukost kan man äta tidigt i Sea View eller så väljer man den lite större Brunchen i buffén, den kombinerar både frukost och lunch och ingen behöver gå iland hungrig!

Dans och musik och fokus på bra underhållning har alltid varit viktigt ombord. Olika dagar presenteras olika artister.  Här finns möjlighet att uppleva dina favoriter eller idoler, ombord uppträder många av Sveriges mest efterfrågade och olika artister. Därtill kommer många specialkryssningar med varierande och spännande teman. Vem som spelar och vad som händer ombord på just din kryssning hittar du här på Cinderellas egen Artist- och Showlista.

Bor gör du i någon av alla de olika hytter som finns! Kanske är det nu du ska byta en standard hytt till en hytt med fönster eller om ni firar något extra varför inte en lyx-hytt? På bokningssidan presenteras alla tillgängliga hyttalternativ samt eventuella tillägg.

Tycker du att shopping är halva nöjet med resan? Ombord väntar förstklassig taxfreeshopping till priser som är upp till 40% lägre än på landbacken. I sortimentet finns allt från öl/vin, alkohol, godis, parfymer, smink till kläder. Här kan du läsa mer om sortimentet och aktuella erbjudande i taxfreen.

Dra dig tillbaka en stund och skäm bort dig lite extra i Cinderella SPA Wellness, Grace Spa Wellness eller Travel Spa. Här finns både korta och längre behandlingar för hela kroppen som passar både kvinnor och män. Ladda upp genom att koppla av, helt enkelt. Du bokar enkelt direkt på vår hemsida och kan läsa mer om Cinderellas Spa här.

VÄLKOMMEN OMBORD!

Fritextsökning
Cinderellakryssning med buss

Cinderellakryssning med buss

Cinderella har något som passar alla! - Mat - Underhållnig - Shopping – SPA När maten är halva nöjet... – på Cinderella behöver du aldrig gå hungrig. Skärgårdsbuffé, nygrillat, lyxig skaldjursplatå, något smått och gott från Bottega eller en komplett trerättersmeny. Bara att välja och v...

2 dagar från 199:- Läs mer
Dansbandsvecka ombord på Cinderella

Dansbandsvecka ombord på Cinderella

Dansbandsveckan på Cinderella Nionde gången gillt – nu kör vi! Dansbandsveckan på Cinderella innehåller återigen sju kryssningar à 22 timmar där varje resa bjuder på ett gediget program på Östersjöns dansgolv!

2 dagar från 195:- Läs mer
Lasse Stefanz på Cinderella

Lasse Stefanz på Cinderella

Lasse Stefanz på Viking Cinderella 25 & 26/10 - Äntligen är det dags för Nordens största dansband att återigen kliva ombord på Viking Cinderella och bjuda på två kryssningar utöver det vanliga – där hela båten går i det legendariska bandets tecken. Ta bussen från många olika orter i södr...

2 dagar från 595:- Läs mer
PremiErTur med Glory

PremiErTur med Glory

Sköna, nya Viking Glory En helt ny värld öppnar sig i mars. Nu kan du äntligen säkra din plats ombord på flottans nykomling Viking Glory – ett av världens klimatsmartaste fartyg, specialdesignat för en kryssningsupplevelse utöver det vanliga.

3 dagar från 3 450:- Läs mer
Höga Kusten kryssning - Cinderella

Höga Kustenkryssning Cinderella

Följ med på en tredagarskryssning till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. Boka din hytt här på Ertur.se

3 dagar från 2 995:- Läs mer
Visbykryssning Cinderella

Visbykryssning Cinderella

Drömmer du om sommarsemester på Gotland? Gör slag i saken med en kryssning till Visby och Gotland – njut av god mat, nöjen och glittriga vyer. Boka din resa här!

3 dagar från 3 200:- Läs mer
Bornholm-Visby kryssning Cinderella

Bornholm-Visby kryssning Cinderella

Kryssning till Bornholm och Visby - Missa inte chansen till en helt unik långkryssning till danska Bornholm och Visby. Det här är en sommardröm för hela familjen med kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar i skärgården ombord på Cinderella – fulladdad med kryssn...

4 dagar från 4 260:- Läs mer
Sommarkryssningar Cinderella

Sommarkryssningar Cinderella

Nu är det bara att välja vilken sommarkryssning som passar just DIG! Visby, 3 dagar Följ med till Visby! Du får två kvällar till sjöss och en hel dag i Sveriges mysigaste sommarstad Bornholm & Visby, 4 dagar Kritvita stränder och spännande utflykter. Det här är kryssningen som har allt! Kryssning...

3 dagar från 2 995:- Läs mer
Sensommarkryss

Sensommarkryss

Följ med på vår populära sensommarkryss. Program Bussar går från olika håll i vårt avlånga land till Stockholm men 17.00 träffas ombord på Cinderella för gemensam välkomnstdrink i Etage. Här bjuds på en kort presentation av ErTur samt lite underhålling. I priset för sensommarkryssen ingår en 3-rätte...

2 dagar från 595:- Läs mer
Skärgårdskryssning

Skärgårdskryssning

Häng med på en skärgårdskryssning som i många år varit centrum för Östersjöns nöjesliv. På Cinderella hittar du allt som behövs för en lyckad kryssning.

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789