Skip to main content

Cinderella Viking line

Tisdagar till Cinderella från bl.a. följande orter:
Falkenberg-Halmstad-Torup-Hyltebruk-Smålandsstenar-Värnamo-Växjö-Ljungby- Malmö-Helsingborg-Jönköping-Huskvarna-Gränna 

Dessutom också varje söndag  från Jönköping, Huskvarna och Gränna 

Från mitten av oktober även lördagar från Jönköping, Huskvarna och Gränna

Övriga orter och aktuella tider/påstigningsplatser för Cinderellakryssningar hittar ni på hemsidan under ”Avgång- och Ankomsttider”

OBS! På kryssningar  tas ett obligatoriskt bränsletillägg på alla nya bokningar.

Julbordet startar 22/11 2022

--------------------------------------------------------------------------------------

ErTur är stolta återförsäljare till Viking Lines alla fartyg men inte minst Cinderella Viking Line.

Cinderella det fartyg som vi säljer mest av i Viking Lines flotta. Cinderella har under många år varit centrum för Östersjöns nöjesliv. Mat, underhållning och service på högsta nivå. Cinderella är som ett hotell med allt som behövs för en lyckad kryssning.

Ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar.
Välj Buffén som skapats av Svenska Kocklandslaget med allt du kan tänka dig, då ingår också drycken i priset. Någon lockas kanske av en dignande Skaldjursplatå medan andra vill välja fritt från a la cartemenyn i restaurang Sea View. Frukost kan man äta tidigt i Sea View eller så väljer man den lite större Brunchen i buffén, den kombinerar både frukost och lunch och ingen behöver gå iland hungrig!

Dans och musik och fokus på bra underhållning har alltid varit viktigt ombord. Olika dagar presenteras olika artister.  Här finns möjlighet att uppleva dina favoriter eller idoler, ombord uppträder många av Sveriges mest efterfrågade och olika artister. Därtill kommer många specialkryssningar med varierande och spännande teman. Vem som spelar och vad som händer ombord på just din kryssning hittar du här på Cinderellas egen Artist- och Showlista.

Bor gör du i någon av alla de olika hytter som finns! Kanske är det nu du ska byta en standard hytt till en hytt med fönster eller om ni firar något extra varför inte en lyx-hytt? På bokningssidan presenteras alla tillgängliga hyttalternativ samt eventuella tillägg.

Tycker du att shopping är halva nöjet med resan? Ombord väntar förstklassig taxfreeshopping till priser som är upp till 40% lägre än på landbacken. I sortimentet finns allt från öl/vin, alkohol, godis, parfymer, smink till kläder. Här kan du läsa mer om sortimentet och aktuella erbjudande i taxfreen.

Dra dig tillbaka en stund och skäm bort dig lite extra i Cinderella SPA Wellness, Grace Spa Wellness eller Travel Spa. Här finns både korta och längre behandlingar för hela kroppen som passar både kvinnor och män. Ladda upp genom att koppla av, helt enkelt. Du bokar enkelt direkt på vår hemsida och kan läsa mer om Cinderellas Spa här.

VÄLKOMMEN OMBORD!

Fritextsökning
Cinderellakryssning med buss

Cinderellakryssning med buss

Cinderella har något som passar alla! - Mat - Underhållnig - Shopping – SPA När maten är halva nöjet... – på Cinderella behöver du aldrig gå hungrig. Skärgårdsbuffé, nygrillat, lyxig skaldjursplatå, något smått och gott från Bottega eller en komplett trerättersmeny. Bara att välja och v...

2 dagar från 545:- Läs mer
Dansbandsvecka ombord på Cinderella

Dansbandsvecka ombord på Cinderella

Dansbandsveckan på Cinderella Nionde gången gillt – nu kör vi! Dansbandsveckan på Cinderella innehåller återigen sju kryssningar ā 22 timmar där varje resa bjuder på ett gediget program på Östersjöns dansgolv!

2 dagar från 545:- Läs mer
Lasse Stefanz på Cinderella

Lasse Stefanz på Cinderella

Lasse Stefanz på Viking Cinderella 25 & 26/10 - Det bjuds på talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quiz med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom, karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt. Och givetvis – ett efterlängtat ös på dansgolvet. Och det bästa av allt – en...

Fullt Läs mer
Stora Julbordsresan på Cinderella

Stora Julbordsresan på Cinderella

På Luciadagen 13 dec är det dags för Stora Julbordsresan. Som vi ser fram emot att träffa er alla ombord på Cinderella.Kocklandslagets klassiska julbord väntar på dig ombord, med en läcker mix av klassiska rätter och nyskapade varianter i kreativ tappningHjärtligt välkomna!

2 dagar från 795:- Läs mer
Adventskryssning till Visby

Adventskryssning till Visby

Du får två stämningsfulla kvällar ombord och en dag på ett vintergnistrande Gotland, välj att gå på julkonsert eller stadsvandring. Kocklandslagets julbord och gotländsk middag, frukost och brunch ingår.Utflykterna måste bokas minst 20 dagar före avresa

3 dagar från 2 900:- Läs mer
Julbord ombord på Cinderella

Julbord ombord på Cinderella

Julbord i sikte! Julbord på Cinderella med start 22/11 Följ med på en gnistrande julbordskryssning där världsmästarna från Kocklandslaget dukat upp den ena godbiten efter den andra. På vårt populära julbord hittar du alla svenska klassikerna toppat med fräsch vego.

2 dagar från 545:- Läs mer
Res 2 för 1

Res 2 för 1

Res 2 för 1 Höstens erbjudande gäller 15 november

2 dagar från 545:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789