Skip to main content

Lasse Stefanz på Viking Cinderella 25 & 26/10

Det bjuds på talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quiz med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom, karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt. Och givetvis – ett efterlängtat ös på dansgolvet.

Och det bästa av allt – en helkväll i nattklubben Étage där Lasse Stefanz bjuder på alla sina hits. Ombord finns även Pia Pihlgrens, partytrubadurerna Calle Nilsson och Jesper Pantzar som höjer stämningen i Melody och rutinerade pianisten Elin Örebrand som bjuder på ljuva toner i Bottega Winebar, dessutom med ett särskilt set under kvällen (samt returresan) med Lasse Stefanz-låtar!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Äntligen är det dags för Nordens största dansband att återigen kliva ombord på Viking Cinderella och bjuda på två kryssningar utöver det vanliga – där hela båten går i det legendariska bandets tecken. Boka redan nu årets härligaste dans- och partykryssning!

 • Viking buffe

  The Buffet
  Här hittar du allt det som ska finnas på ett traditionellt smörgåsbord och mer därtill. Du väljer mellan förrätter, varmrätter och desserter och tar så mycket du vill av dina favoriter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset. Det finns alltid vegetariska alternativ.


  Brunch – det bästa av frukost och lunch

 • Seaview Dining à la carte

  Smaka på mat i världsklass! Här serveras finfina à la carte-rätter.

  Trerätters à la carte-meny i Seaview


 • Slå till på en skaldjursplatå

  Boka vår omåttligt populära och lyxiga skaldjursplatå på Viking Cinderella. För endast 610:- får du en välfylld platå med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor, krabbklor, ostron och tonfisk-sashimi. Samt börd och ost. Helt ljuvligt! Förbokas senast 3 dagar innan avresa.

 • Early riser’s frukost

  Börja dagen på bästa sätt med bufféfrukost i Seaview kl 07.30–09.30. Du får själv välja din frukost ur frukostbordets rikliga sortiment. 115:-/pers

 • Dubbelkryssare

  Dubbelkryssare!
  Ni som reser på båda kryssningarna kan förvara erat bagage i konferensen mellan kryssningarna. Där får ni en biljett som ger tillträde till fartyget och Étage redan kl 15.45. Bagaget hämtas från konferensen igen kl 16.45–17.30. Glöm ej ta med er legitimationen när ni kliver av mellan kryssningarna.

Hotell

m/s Cinderella
M/S Viking Cinderella Cinderella är som ett hotell där Du finner allt vad som behövs för en lyckad kryssning. Ett stort utbud av restauranger med olika iniktningar. Välj Buffe som serveras av Cinderel...
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789