Skip to main content

Kosta Julmarknad 2022

Kosta Julmarknad är en av de större julmarknaderna i Sverige med sina många marknadsstånd och de miljontals ljus som lyser upp området. Exempel på produkter som man saluför på julmarknaden i Kosta är unika alster tillverkade i trä, järn och textil. Men också stöpta ljus, fårskinnsprodukter, bakat, sill, ostar och annat som lämpar sig till julbordet.

Utöver alla spännande utställare har du som besökare även möjligheten att träffa både tomtefar och tomtemor, lämna önskelista och lyssna till julsagor. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dagprogram

  Vi stannar på vägen mot Kosta för en kort paus i trakten av Ljungby och därefter går färden vidare mot Kosta.
  Julmarknaden öppnar 12.00 men outläet med alla butiker är öppna när vi kommer fram. Under dagen serveras kaffe med Landgång.
  Hemresa runt från Kosta sker runt 16.00

  OM KOSTA och JULMARKNADEN

  Välkommen in genom de stora marknadsportarna och upplev en magisk julmarknad fylld med ljus, snö, julgranar och välfyllda marknadsbodar. Från bodarna sprider sig doften av glögg, pepparkakor och brända mandlar. Här hittar du hantverk av bästa kvalitet, utfört av lokala hantverkare i järn, trä och textil. Allt från handstöpta ljus till smidesljusstakar, nybakade lussebullar till inlagd sill, värmande fårskinn och goda julostar. Kort sagt allt du vill ha och behöver till julen!

  När mörkret faller över Kosta lyser miljontals juleljus i träd och byggnader upp vintermörkret. Välkommen in genom de stora marknadsportarna och upplev en magisk julmarknad fylld med ljus, snö, julgranar och välfyllda marknadsbodar. Från bodarna sprider sig doften av glögg, pepparkakor och brända mandlar. Här hittar du hantverk av bästa kvalitet, utfört av lokala hantverkare i järn, trä och textil. Allt från handstöpta ljus till smidesljusstakar, nybakade lussebullar till inlagd sill, värmande fårskinn och goda julostar. Kort sagt allt du vill ha och behöver till julen!

  Besök Tomtens värld, vandra genom den snöbeklädda skogen och hör vinden susa i granarna. På andra sidan skogen möter ni tomtefar på hans tron och alla hans nissar i verkstaden. Lämna din önskelista i Tomtens magiska önskemaskin och lyssna på Tomtemors magiska julsagor.

  Inne på Kosta Outlet finner ni en julupplevelse utöver det vanliga, en magisk julvärld med stjärnhimmel av gnistrande juleljus, hundratals julgranar och mängder av juldekorationer. Butikerna är fyllda med lockande erbjudande och du hittar lätt julklappar till nära och kära.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Helsingborg Circle K Ättekulla 06:50 20:00
Varberg Gamlebyskolan park/hpl Ers.buss 07:00 19:30
Ängelholm McDonalds 07:20 19:30
Östra Karup/Båstad Gulf-macken 07:30 19:00
Falkenberg Nya Järnvägsstationen, östra sidan 07:30 19:00
Mellbystrand McDonalds 07:40 18:50
Halmstad Halmstad Arena 08:00 18:30

Valid

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/12Buss Mer än 8795:-Boka
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789