Skip to main content

PremiErTur Cinderella

Vi lever i förändringens tider och vår PremiErTur kommer äga rum den 10 juni. Nu hoppas vi att vi ska vara startklara och att ni är många som vill åka med oss!

Nu vill vi känna vind i håret!

 

Fritextsökning

Program PremiErTur

Program PremiErTur

PremiErTur 2021

 

Välkommen på Kryssning ombord på Cinderella! Det var längesedan vi var ombord men nu hoppas vi att det åter är dags för en Tur!

Dag1
Buss avgår från olika platser i Sverige under morgonen. Du kan också välja att möta upp vid Stadsgårdskajen, parkera bilen ombord om Du önskar. Vid 17.30 seglar vi ut i skärgården. Ombord har Viking Line anpassat nöjesutbudet efter bästa tänkbara möjligheter utifrån Corona. Det blir musikunderhålling i såväl Etage som på andra ställen ombord men i nuläget utan dans. Vi träffas för välkomstdrink innan det är dags för Vikingbuffe inkl. vin/öl/vatten och kaffe.

Dag 2
Man väljer själv om man önskar boka brunch (se pris och tider i när du bokar eller senare på Dina Sidor). 
Under förmiddagen samlas vi i konferensavdelningen där ErTur och Ami`s Äventyr berättar mer om vad vi hoppas kunna hitta på tillsammans i framtiden. Därefter är det fritt fram att ta del av vad konferensvärden och hans medarbetare erbjuder som underhållning. Vi är åter i hamn kl. 14.30 därefter återfärd till hemorten.

 

Detta får du för  495:-/person

*Bussresa med reseinformation

*Kryssning med Cinderella, *Tvåbäddshytt, kat. B

*Välkomstdrink *Vikingbuffé inkl. dryck

*Information om ErTur och Ami´s Äventyr och sist men inte minst Trevligt sällskap av många riktigt resesugna och festglada resenärer!

 

Välkomna!

Ami, Jonas och Åsa

 

 

Vi anpassar oss till Corona 

Karta

Hotell

m/s Cinderella
M/S Viking Cinderella Cinderella är som ett hotell där Du finner allt vad som behövs för en lyckad kryssning. Ett stort utbud av restauranger med olika iniktningar. Välj Buffe som serveras av Cinderel...
Kontakta oss