Dagsprogram

 • Härliga sommardagar i skärgården och på solskensön Gotland! Vi bor 2 nätter ombord på Cinderella och har en hel dag i Visbys charmiga omgivningar. Välj gärna till någon av de fina utflykterna (kan bokas i efterhand på Mina Sidor !

 • Dag 1: Stockholm

  Väljer du bussresa så startar vi under morgonen för att under eftermiddagen komma till Stockholm och Stadgårdskajen därifrån Cinderella seglar 17.30.
  Väljer du att ta egen bil så möts vi ombord. Bilen parkerar du med enkelhet ombord. Där står den säkert under hela kryssningen. Vi träffas på kvällen i Viking buffen där personalen har blivit mycket duktiga på att servera buffé på ett Coronasäkert manér. Det händer en hel del ombord på våra fartyg varje dag. Förutom våra egna duktiga kryssningvärdar som ser till att kryssningprogrammet är laddat med aktivteter och musik väntar också trubadurer, artistpelningar och några av Sveriges främsta ståuppartister. Alla ger sitt bästa för att bjuda dig på bra underhållning.

  Stockholm
 • Dag 2: En dag i Visby

  Boka upplevelser i Visby
  Maxa din resa till Gotland genom att boka någon av våra utflykter. Gå på upptäcktsfärd bland rosor och ruiner i Visby, upplev magiska Fårö eller gör en familjeutflykt till roliga Kneippbyn. Lägg till i samband med att du bokar din kryssning eller boka till eftreråt på mina sidor.

  En dag i Visby
 • Dag 3: Stockholm

  Vi börjar dagen med brunch i Vikingbuffén. Innan vi når Stockholm 14.30 får vi härliga timmar
  Ombord på Cinderella. Vi åker genom Stockholms charmiga skärgård som vi kan se från soldäcket eller varför inte ta en titt på vilken underhållning som presenteras av fartygets nöjdesvärd. Vid ankomsten till Stockholm väntar bussen på att köra hemåt eller om du har bilen ombord så väljer du själv hur resan går vidare.

  Stockholm