Skip to main content

Europaresor

Här har vi samlat alla våra lite längre resor där resmålet ligger utanför Sverige och  Norden  Det är resor av väldigt skiftande karaktär och kan omfatta allt från tulpaner i Holland, vandring i alperna till flodkryssningar längre ner i Europa. ErTur arrangerar också längre bussresor men vi använder oss lika ofta av flyget för att nå resmålet snabbare. Gemensamt är att vi tar del av det rika kulturlivet, umgås och har trevligt samtidigt som vi upptäcker platser vi kanske alltid drömt om att se för första gången eller så handlar det om ett kärt återseende. Nästan alltid finns det en spännande historia i landet och på själva resmålet som våra duktiga guider låter dig ta del av. Vi vill gärna också på ett eller annat sätt närma oss landet för att få än mer inblick i kulturen, seder och bruk, det kan vara med ett besök någonstans eller varför inte en trevlig måltid där vi gemensamt avnjuter lokala delikatesser!

Följ med på en resa i Europa och låt dig hänföras av nya upplevelser tillsammans med oss.

Fritextsökning
Burg, shopping

Burg, shopping

Åk med Ertur till Burg för shopping! En rolig och avkopplande minisemester.

2 dagar från 2 390:- Läs mer
Spreewald

Spreewald

Fler och fler har upptäckt denna gröna idyll strax söder om Berlin. I Spreewald är det svårt att tro att det bara är några mil till den tyska huvudstaden. Här finner man enbart lugn, sagolik natur och milslånga vattenleder. Området är delvis orört sedan istiden och invånarna är måna om att behålla d...

Fullt Läs mer
Flodkryssning Klassiska Donau

Flodkryssning Klassisk Donau (Wien o Budapest)

En flodkryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva och se olika platser på nära håll. Här börjar och slutar vi i Passau och vi besöker Budapest, Bratislava samt Wien m fl. Boka hos ErTur!

8 dagar från 23 280:- Läs mer
Bodensjön med Mainau

Bodensjön

Följ med till Bodensjön med blomsterön Mainau. En härlig bussresa med glittrande vatten och omväxlande landskap. Boka med ErTur!

7 dagar från 9 950:- Läs mer
Klassiska Tyrolen

Klassiska Tyrolen

Upptäck vackra klassiska Tyrolen, Zillertal, med en resa tillsammans med ErTur. Sång, musik, avkoppling och underbar natur väntar!

Fullt Läs mer
Vandring i Österrike, Kärnten

Vandring i Österrike, Kärnten

Vandringsresor i Alperna och fantastiska Kärnten, Österrike. Boka vandringsresor till Alperna hos ErTur.se!

10 dagar från 15 400:- Läs mer
Celle Weinfest

Celle Weinfest

Boka vinresor till Celle hos ErTur.se. Ta med vännerna på en vinfest i Tyskland!

4 dagar från 5 890:- Läs mer
Oktoberfest i Bremen

Bremer Freimarkt

Häng med oss på Oktoberfest i Bremen, och besök berömda Bremer Freimarkt. Ät gott, gå en guidad tur och njut av festligheterna. Boka hos ErTur!

3 dagar från 4 990:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789