Skip to main content

Helsingforskryssning

Helsingfors - res till Helsingfors

Helsingfors är en spännande stad där öst möter väst och du har det mesta inom promenadavstånd. Att fylla en dag i Helsingfors är lätt. Här hittar du allt från kultur, muséer, shopping och aktivteter till tvåstjärniga Michelinkrogar och pulserande designkvarter till unika barer och kaféer. Det bästa sättet att uppleva staden är med ett Helsinki Card och under sommarhalvåret är ett besök på tivolit Borgbacken populärt för både stora och små.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Hemorten -Stockholm

    Vi tar oss från vår hemort till Stockholm. på vägen pauser för fika och lunch under dagen. Vid stadsgårdskajen i Stockholm väntar Viking Lines färja. Efter att ha stigit ombord och installerat oss i våra hytter. Det går att boka såväl smörgåsbord som a la carte meny när du bokar din resa. På kvällen finns stort utbud av underhållning ombord.

  • Dag 2: Helsingfors

    Du har en hel dag i land. Det finns möjlighet att boka en tur med guide eller väljer du att på egen hand upptäcka Helsingfors. Färjan lägger till på gångavstånd till Centrum.

  • Dag 3: Stockholm – Hemorten

    Om ni har bokat frukost så börjar ni dagen med den. Stockholm når vi 10.00 .Vid ankomsten till Stockholm väntar bussen på att köra hemåt .

Karta

Kontakta oss
Adress:
ErTur
Strandgatan 14
302 45 Halmstad
BG 5554-3789